Doet u mee?

Van harte welkom in de wijkgemeente StadsPoort in het centrum van Almere. We kerken in de Lichtboog. De kerk met de toren in het hartje van de stad. 

We zijn een gemeente die plaats wil bieden aan mensen met verschillen in beleving en karakter en toch samen één gemeente wensen te zijn. We vieren avondmaal, we dopen en we zingen van de Levende Heer Jezus Christus. Elke zondag mogen we geïnspireerd raken door Gods liefde voor mensen. Door de week zijn er ook volop activiteiten in De Lichtboog en in de wijken. Kringen, lezingen, of gezellig eten met elkaar. U kunt informatie vinden op deze website of in het magazine Spirit. Ook als u bijvoorbeeld informatie zoekt over dopen, jeugdactiviteiten of wanneer de dienst op zondag begint. We delen de kerk met de Rooms-Katholieke parochie. Dat betekent dat de kerkdiensten beginnen om 11:00u of 9:15u. Meestal gaat het om en om. Tijdens de diensten is er crèche voor de allerkleinsten en in de diensten die om 11:00u beginnen is er kindernevendienst.

De gemeente heeft als predikant ds. Harry Hübbers. Hij is volledig aangesteld voor de gemeente StadPoort. Schroom niet om contact met hem op te nemen. Ook als u een persoonlijk gesprek wenst.

Als u de kerk binnenkomt op een zondagmorgen, mag u door middel van een welgemeende handdruk ervaren, dat we blij zijn met u. Na de dienst drinken we koffie met elkaar, om het gemeentezijn voort te zetten en de ontmoeting te vieren. Toch, ervaren mensen soms een drempel bij de kerk. Samen met u willen we die drempel steeds meer naar beneden brengen. We willen open kerk zijn in het hart van de stad Almere tot eer van Gods Naam. Doet u mee?