Jeugd op Zondag

Tijdens de vieringen op zondagchtend worden er een aantal activiteiten voor de jeugd georganiseerd en is er opvang voor de allerkleinsten. Hieronder vindt u meer informatie over TienerTalk, kindernevendienst en de creche.

 

TienerTalk

TienerTalk is er voor jongeren vanaf 12 jaar tot en met 16 jaar. Maar ben je iets jonger of ouder, dan ben je nog steeds van harte welkom!

Tienertalk

TienerTalk wordt één keer per maand gehouden tijdens een 11-uursdienst van augustus t/m juni. We gaan tegelijk met de kinderen van de kindernevendienst de kerk uit en nemen een eigen kaars mee naar het jeugdhonk. De Tiener Talk duurt tot het einde van de kerkdienst.

We volgen een eigen liturgie (programma), waarbij het vooral gaat om het ontmoeten en leren kennen van elkaar. We lezen met elkaar de schriftlezing van die zondag, die ook in de kerk wordt gelezen. En aan de hand van vragen gaan we met elkaar hierover in gesprek. Naast discussie wordt er iedere keer weer gezocht naar leuke en creatieve werk- en spelvormen om het onderwerp meer te verduidelijken.

In de agenda is te vinden wanneer er TienerTalk is. Meer informatie zal te vinden zijn op de Zondagsbrief, in Spirit en op de website van De Lichtboog. Ook worden er persoonlijke uitnodigingen gestuurd per e-mail in de week vóór de betreffende zondag.

Wil je meer weten of wil je de e-mails met de uitnodigingen ontvangen? Dan kun je ook contact opnemen met

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-1503 3656).

 

  

Kindernevendienst

Bij alle vieringen is er aandacht voor de kinderen. Tijdens de vroege vieringen (9:15u) is er kindernevendienst,  tijdens de late vieringen (11:00u) is er ook kindernevendienst of een andere activiteit.

Kinderhanden aan het werk

De kindernevendienst is een dienst voor kinderen van in de basisschoolleeftijd waarin een bijbelverhaal centraal staat. De kinderen gaan tijdens de viering naar hun eigen ruimte en nemen een kaars mee die is aangestoken aan de paaskaars.

 

Soms praten we alleen over het verhaal en vertellen we elkaar wat we ervan vinden of we doen een spel of quiz. Ook tekenen en plakken behoort tot de verwerkingsmogelijkheden. We komen aan het eind van de viering weer terug in de kerkzaal.

 

 

Crèche

Foto creche01

Tijdens de zondagse vieringen is er zowel bij de vroege als de late viering crèche voor 0 - 4 jarigen. De crècheruimte is te vinden bovenaan de trap links.

Wilt u informatie dan kunt u contact opnemen met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-24328109 of 06-46266423)

Ook als u wilt meedoen als leiding of nog bruikbaar speelgoed heeft, dan kunt u dat bij hen melden.