Registreer hier voor toegang tot het ledenportaal van PKN Almere StadsPoort. Registratie staat alleen open voor leden van deze wijkgemeente (incl. gastleden).

De gegevens die u hier opgeeft zijn alleen bedoeld voor vertoning op de website aan andere geregistreerde gebruikers. Eventuele adreswijzigingen dienen nog apart doorgegeven te worden aan het Kerkelijk Buro.

Uw gegevens worden niet openbaar en zijn alleen in te zien door andere geregistreerde leden van onze wijkgemeente. U hoeft niet alle velden in te vullen. Velden met een sterretje zijn verplicht. Verder mag u zelf kiezen welke informatie u via deze website deelt met uw kerkgenoten. U kunt uw gegevens later nog aanpassen.

U dient voor registratie een e-mail-adres te gebruiken dat nog niet door een ander gebruikt wordt voor deze website. Als u uw e-mail-adres deelt met, bijvoorbeeld, uw man of vrouw, kijk dan hier voor een oplossing.

  
Uw afbeelding bestand moet van het gif, png, jpg, jpeg type zijn. Uw afbeelding bestand mag de grootte van %%TELLEN%% MBs niet overschrijden. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum breedte zullen worden aangepast. Afbeeldingen die groter zijn ndan de maximum hoogte zullen worden aangepast.
Selecteer afbeelding
Door te uploaden geeft u aan dat u het recht heeft om deze afbeelding te publiceren.
Uw registratie zal na verzending nog goedgekeurd moeten worden door de beheerder, voordat u kunt inloggen. U ontvangt na goedkeuring een bericht,