Wekelijkse open kerk

Wekelijkse open kerk

Kom eet met ons

Kom eet met ons

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":2000,"speed":300,"loop":"true","design":"design-2"}

Naast de zondagse vieringen zijn wij ook doordeweeks een kerkgemeente. De Lichtboog is regelmatig open, maar ook buiten De Lichtboog zijn we als volgelingen van Jezus betrokken op elkaar.

Terugkerende activiteiten

Zondagse vieringen: zie Agenda.

Kringen: zie Groeien in geloof en Agenda.

Wekelijkse open kerk
Elke woensdagmorgen en donderdagmiddag is De Lichtboog open en zijn wij beschikbaar voor de stad. Voor een kop koffie, een gesprek, een hulpvraag, een gebed of gewoon een toiletbezoek. Elke woensdagmorgen is er ook een knutselclub. De één wil vooral creatief aan de slag, de ander komt voor een lekker bakje koffie en gezelligheid. Beiden van harte welkom!

Maandelijkse open kerk met maaltijd
Elke eerste koopavond (donderdag) van de maand is De Lichtboog open en zijn wij beschikbaar voor de stad. Bij ons is meer te halen dan er die avond te koop is: voorbijgangers zijn hartelijk welkom voor een Vorstelijke maaltijd en een goed gesprek!

Bijeenkomsten rond hoogtijdagen
Rond Pasen, Pinksteren en Kerst zijn er (zang)middagen met soms een gezamenlijke broodmaaltijd. Ook zijn er door het jaar heen geregeld zangavonden met inbreng van velen. Houd de agenda in de gaten.

Ouderenbijeenkomsten
Een paar keer per jaar is in De Lichtboog een eetgroep voor ouderen. Soms is er ook (een viering met) avondmaal. De ouderen worden hiervoor uitgenodigd door vrijwilligers. Wilt u ook meedoen? Stuur een berichtje via het contactformulier.

Muziekavond
Een paar keer per jaar is in De Lichtboog een muziekavond. Onder fraaie muzikale begeleiding zingen we liederen die de aanwezigen aandragen, afgewisseld door korte gedeeltes van overdenking. Creativiteit en eigen inbreng worden aangemoedigd! Houd de agenda in de gaten.