De Protestantse kerkdiensten De Lichtboog zijn laagdrempelig en in een ongedwongen sfeer. De preek is kort en met inhoud. We bezinnen ons op de relatie geloof en actualiteit. We zingen graag uit verschillende liedbundels. Er is ruimte voor jeugd in een losse structuur; een beetje rumoer moet kunnen!

We experimenteren en vernieuwen, vanuit de traditie. De traditie is zo rijk en authentiek, Zijn Woord zo vernieuwend. We zitten niet vast aan structuren, de Geest moet kunnen waaien. Zo hebben we soms diensten met interviews en ontbijtvieringen. Onze All4One-vieringen zijn inmiddels een begrip!

All4One-viering
Een creatieve en interactieve viering, waar iedereen / alle leeftijden welkom zijn, en waar er voor alle doelgroepen iets is. En we komen allemaal (All) samen voor (for) onze Heer (One).

Er is ruimte voor talenten, bijvoorbeeld in muziek en kunst. We zijn allemaal te gast in Gods huis. Dat betekent niet alleen met open armen ontvangen, maar ook de handen vouwen en naar de ander op weg gaan.

De diensten beginnen om 10.30 uur. Er is crèche (0-3 jaar) en kinderkerk voor de basisschooljeugd. Na de dienst staat ontmoeting centraal rondom de koffie, thee en limonade.

Onze ambtsdragers (m/v) hebben belijdenis afgelegd van hun geloof. Het avondmaal staat open voor iedereen. Kinderen zijn welkom! Er is gelegenheid tot dopen. Er is de mogelijkheid tot kerktaxi. U kunt de dienst via internet mee- en terugluisteren.

Hoe gaat zo’n dienst?

Kom eens meezingen, meewerken, meevieren!