Ds. Harry Hübbers

Laatst mocht ik een kaart ontvangen met een Chinees gezegde erop. ‘Geluk bestaat uit drie dingen: iets om van te houden, iets om te doen en iets om op te hopen’. Graag stel ik mij aan de hand van deze drie dingen aan je voor.

Iets om van te houden:

Mijn naam is niet alleen Harry. Al mag je me zo noemen, natuurlijk. Mijn rooms-katholieke doopnamen zijn: Henricus Gerardus Franciscus Hübbers. Ik ben van 1964. Ik hou van mijn vrouw Karin en mijn 4 kinderen. Ze zijn geboren in verschillende landen, die we allemaal hebben bezocht: Zuid-Korea (Jonah), Zuid-Afrika (Job) en China (Jade Jessie).

Iets om te doen:

Ik doe mijn werk met plezier. Al is het niet altijd eenvoudig. Ik wandel en beweeg graag, al zit ik ook wel eens te veel achter de computer bijvoorbeeld. Ik kijk naar films en lees boeken. En soms schrijf ik een gedichtje. Koken en tuinieren geven me ook voldoening. Reizen is al helemaal favoriet.

Iets om op te hopen:

Ik wens meer levendigheid in de gemeente. Meer variatie ook en plezier. Zelf herken ik mij in een open-confessioneel geluid. Jezus Christus staat centraal in het gemeenteleven. Ik hoop ook op meer jongeren in de gemeente. Experimenten en traditie mogen wat mij betreft naast elkaar. Meerdere muziekculturen in de diensten en ga maar zo door. Wat ik vooral hoop is dat mensen ruimte en verlichting mogen ervaren door God en door de ontmoeting met elkaar.

Ds. Harry Hübbers
Email: hgfhubbers@hotmail.com
Telefoon: (036) 841 1803 / (06) 2421 9154